Två bra saker och en lite dålig men ändå bra

Vi har minismå mandariner på jobbet. De är så små och söta att jag får moderskänslor. De är (och jag skojar inte) 2-3 cm i diameter. Jag har tagit kort, och ska visa sen. Det här med mandarinerna är en bra sak, och en annan bra sak är att jag just nu läser en fin bok av Erlend Loe som heter Gör vad du vill som verkligen får mig att vilja göra vad jag vill och inte allt andra som jag faktiskt också måste göra. Den får mig att vilja packa en väska med några trosor och tamponger och pass och pengar och kamera och sedan planlöst peka någonstans på världskartan och åka dit. Där skulle jag strosa runt hela dagarna och bara göra vad jag ville.

Det där var alltså två bra sakar. En sak som inte är lika bra är att det är måndag och jag är onormalt trött och seg och det känns tråkigt men klockan är snart redan ett och sen går det undan och poff så får jag gå hem. Men då ska jag gå hem till Tim och vi ska umgås. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men jag fick ett infall och kände att det var länge sen vi gjorde något kul så det ska vi. Jag tycker om att göra kul saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*