Snabbt inlägg

Snabbt inlägg.

Info.

Vet lite mer nu. Det blir USA, det blir Mexico ochdet blir Asien (kanske Japan eller Taiwan). Och jag är på G gällande allting nu. Har betalt den första deposit feen nu. Och fixar med visum, polisutlåtanden och läkarintyg. Mycket att stå i. Jag höll faktiskt på att sprängas tidigare ikväll för det blev för mycket. Jag bara grät och skrek och grät och hade mascara överallt och grät verkligen, som ett litet störigt barn. Men sen gick jag och dansade afro och fick ur varenda liten aggresion och det var riktigt skönt. Dans hjälper mot allt.

Men nu ska jag få lite välförtjänt sömn. Har faktiskt en del att fixa inför imorgon också. Då blir det nämligen kul kalas för Isbelle och Micke. Woho!

3 reaktioner på ”Snabbt inlägg”

  1. Hej gullis! Vad kul att det ar bokat :D ingen plan att aka forbi mig da? ;)
    saknar dig, <3

  2. Hej vännen !
    Åååh då hade jag blivit ännu mer lycklig! Men der ser inte ut så:/ Jag får ta en egen sväng höhö. Hur länge blir du kvar :O !? Saknar dig med ! <3

  3. Fan va grymma ställen du ska besöka då :) tur att det inte var europa, typ sverige eller nått ;) du kommer få det toppen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*