Randiga tröjornas dag.

Idag var det randiga tröjornas dag. Jag fick ihop det till att sex personer på mitt jobb, inklusive mig, hade randiga tröjor idag. Sen var det säkert någon extra som hade en smygrandig tröja eller på sin topp randiga kallingar. Detta lilla randighetsfenomen gjorde mig glad och exalterad.

Denna randiga tröja hade jag idag. Snälla Pernilla har givit den till mig.

För övrigt går tiden snabbt och jag hinner knappt med. Det är mycket som ska ordnas och fixas inför resan. Varför allt kommer så pltsligt beror på att mina ansökningsformulär anlände bara för ca två veckor sedan och ska vara i Denver den 20:e mars. Tills dess ska jag hunnit fixa visum, flygbiljetter, polisutlåtande, hälsointyg, vaccinationer etc. Men I’m getting there, och jag kommer att hinna.

Imorgon är det en bra dag. Onsdag betyder nämligen att halva veckan gått och att det är helg alldeles strax igen. Jag ska jobba och så ska jag dansa och sen ska jag till Marie Laveau eftersom några vänner till mig ska ha spelning där.

Men nu ska jag packa ihop diverse saker inför morgondagen. Här kommer en bild från när vi var i Norrland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*