Onsdagsdag

Idag var en trevlig dag. Kunder var trevliga i telefon och det var lite fredagsfeeling över hela alltet. Och så sken solen som en dåre och det var underbart när man väl gick utanför dörren (alltså på lunchen och sen klockan fem när det faktiskt fortfarande var ljust!). Och det har kryllat av eyecandy på stan idag. Överallt. Det bara kryllar. Är det vårsolen som gör det? Efter jobbet åkte jag till nämligen in mot stan, närmare bestämt till Skanstull och lämnade blod. Jag fick med mig (förutom lite fika i magen) en fin Iitala-ljusstake. Nu har jag tre. Wie. Traskade in på H&M för jag kom att jag hade ett litet presentkort för jag handlat flitigt senaste månaderna. Köpte mig en liten väska och betalade futtiga 49 kr för den. En väska som -till skillnad från majoriteten av de andra jag äger- inte är svart. Och den är alldeles lagom liten (man får plats med en bok och pengar och nycklar och iphone och busskort och diverse småsaker. Och min miniplattång faktiskt om man packar lite smart).


Ljusstake från Iitala och väska från H&M.

Mötte sedan upp Markus och vi satte oss på något Café. Han åt middag och jag drack världsagod chailatte. Så god att jag knappt har mage att göra en egen, nu hemma, eftersom jag vet att den kommer bli så äcklig om man jämför. Det var iaf mysigt och vi pratade skit och jobb och skit. Och sen skildes vi åt och jag åkte hem.

Nu ska jag inte göra någonting. Bara ta det lugnt och njuta av att det är torsdag imorgon och sedan fredag och det är bra bra. Hejdå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*