Onsdag

Idag är det en bra dag. Jobbade ordentligt på förmiddagen (som gick fort, fort) och sen blev det några timmars påsklunch. Gott och trevligt som attan! Och nu back to work ett par timmar. Sen blir det dans och sen ska vi ut och fira för Nicklas har fått jobb. Precis nyutexaminerad civilingenjör och pling så är han IT-konsult också. Duktig du är bro (; !

Och imorgon är det halvdag på jobbet och sedan är det leeeeedigt. Och jag ska vara hemma över påsk och fira alldeles för mig själv haha. Eller inte. Men jag orkar inte åka till Norrland i typ en dag. Så jag ska vara hemma och sköta om huset bäst jag kan. Figge ska nog vara hemma med. Nice bajs med lite ledighet. Åh I like it.

En reaktion på ”Onsdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*