Om att läsa på natten, drömma konstiga saker och sedan vakna av ett billarm.

Inatt vaknade jag klockan fem. Då läste jag i min bok tills jag somnade igen. Och sen drömde jag hejdundrande många saker om stressiga mornar och smink och att jag grät massor och hade glömt att lämna tillbaka hyrfilmer och att Felix körde lastbil och jag och Johanna trängdes i passagerarsätet och att jag tappade en bilnyckel genom fönstret och en annan bil kom och körde över den och när jag skulle hämta den så kom polisen och var arg på både mig (som hade tappat en sak genom fösntret) och Felix (som körde lastbil fast han inte får, och dessutom stannade mitt i vägen). Sedan vaknade jag av att vår bil på uppfarten tjöt som en stucken gris. Eftersom jag lyckats stänga av min väckning på mobilen i sömnen så blev billarmet, förvånansvärt nog, ett alldeles behagligt sätt att vakna på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*