Ny vecka.

Måndagmåndagmåndag. Ny vecka. Nya krafter. Börjar komma ifatt nu på jobbet. Har legat efter i flera månader men nu har vi kört värsta race-et så snart, snaaaaart, kommer vi vara i fas igen. Känns grymt!

Planer denna vecka.. Ska hem till Moa ikväll och äta middag och umgås lite. Fundera på framtiden ungefär. Och så ska träffa Lotta en gång innan hon åker (hon ska till Florens i fyra månader- jag är inte avis). För övrigt är det jobb och dans och sånt. Och så på lördag ska vi ses några stycken från gymmix och bowla och käka middag. Ska bli trevligt :). Så inte så mycket inplanerat. Men jag ska försöka njuta av vädret och sånt, och hoppas hejdundrande mycket på att det inte kommer mer snö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*