Lovely sunday

Dehär söndagen har varit helt underbar.

Jag gick upp tidigt (eftersom jag och Figge somnade framför hyrfilm klockan 22 igår så jag var pigg som en lärka kvart över sju idag) och åkte med mamma in till hennes jobb. Ägnade några timmar åt att fylla i papper inför Up with people, klappa på en söt hund, fotografera och dricka kaffe (!) i solen längst ute kajkanten på kastellholmen. Sedan promenerade jag in till city där jag mötte Ullis. Vi vandrade runt i affärer (jag köpte en till såndär baseball-tshirt från american apparel, ett linne att ha till leggins från gina och en liten tvålkopp i trä) och sedan satte vi oss på trappan till konserthuset och drack te och varm choklad. Ullis satte sig i fågelbajs. Mös runt i lite fler affärer och sedan åkte Ullis till Uppsala och jag åkte till Aspudden. På tunnelbanan dit hände en mysig sak. Något tekniskt fel hade uppstått så man släckte ned hela tåget och dödade all ström. Det blev så tyst och fridfullt och vackert och alla satt tysta och tittade rakt fram. Det var som att man laddade om alla människor, inte bara tåget. Och jag lyssnade på Cat stevens (morning hs broken) och log och kände mig lite fånig men det var en fin stund på något sätt..

Efter det lilla elavbrottet och den fina stunden kom jag tillsut fram till Aspudden. Figge har ju köpt sig en lya där så jag mötte honom och mamma och pappa. Mamma satt och solade på balkongen och killarna rev och röjde (här byggs det om minsann). Sedan åkte jag och mamma och hämtade Nicklas och Helena och åkte hem till dem. Vi åt rulltårta och drack te och jag försökte fota lite med freelensing (google it!). Sedan körde jag hem och nu är jag här. Tittar igenom bilder och kommer på att jag måste framkalla lite. It is time again. Frågan är bara vad jag ska göra av bilderna.. Har ju en hel vägg tapetserad redam, plus antalet tavlor och en lång fotoremsa, och så en liten tvättlina över skrivbordet. Kan man få för mycket foton i ett rum? För fotoalbum är ju ett alternativ men det är inte lika roligt. Jag vill att bilderna ska synas. Attans att man bor så litet. Jag ska fan börja framkalla bilder och göra tavlor att pryda resten av huset med..

Nu kommer några av de bilderna jag tagit idag. Det är många fler, och jag kommer säkert lägga upp fler sen. Nu ska jag hjälpa min mami att laga middag. Puss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*