Lite saker

Nu händer det grejer för fan. Igår fick jag stelkrampsspruta. Och gjorde tuberkolostest. Och så hälsade jag på en läkare utan att ta i hand för han var minsann hypokondriker. Och när jag kom hem efter jobbet var det tyst och dött i huset så jag tände en brasa och kände mig lite ensam. Och idaghar det dansats och cyklats och fixats och snart är det helg igen. På fredag återbesök på vårdcentralen för resultatet av tuberkolostestet samt undersktift på mitt intyg av den hypokondriske läkaren. Sen är det bara skicka alla papper till Denver. Tjingtjong snart är allt kirrat.


Såhär hård och tuff är man när man tagit stelkrampsspruta. Kolla bara plåstret. Så hardcore.

Och jag har fått mail av min farmor idag. Och så har jag myst upp i min säng och tänkt att ritva, filten alltså, är en fin gåva till världen. Nu ska jag mysa upp i sängen igen. Kanske läsa lite. Den där boken (Den man älskar) som jag köpte för några dagar sedan, den är underbar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*