Konstig känsla och mandarinbebisar

Oj. Det här med att sitta ensam på jobbet blev lite konstigt. Jag känner mig ensam och stressad. Vill härifrån. Det är för tyst. Här brukar alltid skrattas och skojas och nu, även om ”I’m walking on sunshine” spelas på tok för högt på radion, är det tyst och dött. Sorgligt dött. Jag känner mig som sagt stressad och vill bara härifrån. Tror jag ska gå till Ica och se om jag kan köpa en blomma eller något till födelsedagsbarnen (Thessi kommer nämligen senare med vår present). För här vill jag inte sitta mer. Konstig känsla. Och om ändå bara huvudvärken kunde gå över! Come on liksom. Det är ju fredag.

Kan väl passa på att visa något som är fint och inte alls sorgligt eller dött eller tyst eller så. Nämligen de små mandarinerna som funnits här på jobbet i veckan. De är små och man vill bara pussa på dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*