Jobb & sushi

Det tog mig alldeles för lång tid att komma till jobbet. Fick sitta i Rönninge och vänta på tåget i nästan en timme. Till en början var faktiskt mysigt, för jag satt på en bänk i solen och läste Doppler. Solen lös mig rätt i fejjan och jag hörde små fåglar sjunga, trots att det är svinkallt. Men efter ett tag blev det verkligen för kallt. Så när tåget tillslut kom blev jag lite lycklig. Och den där extra timmen hade jag faktiskt hellre sovit..

Sen blev det jobb och sushi och jobb till halv fem. Inte särskilt effektivt arbete men definitivt bättre än ingenting. Min huvudvärk har liksom kommit och gått hela dagen. Nu är den inte här (har tagit tre alvedon idag, det är mer än jag tar på ett halvår vanligtvis) och jag hoppas den inte kommer tillbaka!


Titta titta, sushi. Mm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*