Jag vill ha vår, hur mycket det än glittrar

Jag tycker det är fint med vinter. Titta bara på dessa bilder som jag tog i Jättendal för några veckor sedan. Det glittrade så mycket så jag fick ont i ögonen. Men nu är det inte glitter längre. På gatorna är snön nästan brun och jag är trött på att halka mig framåt på vägarna. Nu vill jag ha vår och converse och nysopade gator och doften av majbrasa och första dagen med solglasögon och skinnjacka och solsken i ansiktet. Solsken i alla vintertrötta ögon som får ögonen att glittra, lika fint som snön gjorde när den var som finast, och munnar att le och skratta. Ge mig det nu.

Btw är jag alldeles på tok trött. För jag har jobbat tolv timmar och nu vill jag sova. Men det ska jag inte. Inte än. Jag ska läsa i Doppler först. Det är en trevlig bok. Än så länge har huvudpersonen inte gjort så mycket mer än ramlat på sin cykel och insett att han inte tycker om människor. Och så var det litegrann om en älgkalv och lättmjölk. Nu blev jag sugen på att fortsätta. Så det ska jag. Godkväll.

Btw är http://annickalinnea.files.wordpress.com/2010/02/a.jpg?w=508&h=1024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*