I don’t care who you are but I love you.

Har jag visat min fotovägg? Det är en vägg i mitt rum jag, för några år sedan, tapetserat med svartvita fotografier. Nu är den som sagt gammal och så även fotona, men den är ändå fin att se på, och många minnen finns på den.


Såhär ser min fotovägg ut
.

Egentligen har jag alldeles för mycket foton i mitt rum. Inte nog med väggen har jag diverse ramar, en lång fotoremsa och över skrivbordet som en liten tvättlina med fotografier. Men jag kände mig inte helt nöjd i alla fall. Så jag beställde lite framkallningar från Fujidirekt och två dagar senare landade fotona i min brevlåda. Sedan var det bara fram med hederlig gammal tejp och sätta upp de på väggen. Såhär blev det:

Jag tycker det blev helt underbart fint. Hörnet där jag satte fotona har tidigare prytts av en tv-hållare med en tjockteve (love it) på fjorton tum som hade gjort sitt. Varför ska jag ha den där när jag aldrig tittar på den? tänkte jag, varpå jag monterade ner den och la den långt inne i förrådet. Vill någon ha en fjorton-tums-tjockteve så är det fritt fram alltså. En gammal VHS-spelarekan du få på köpet.

2 reaktioner på ”I don’t care who you are but I love you.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*