Hela havet stormar, en riktig partykiller. Och så en förfälig huvudvärk.

Huvudvärken gick aldrig över. Så det blev en tidig kväll. En trevlig tillställning. Men vi lekte hela havet stormar. Akta er för det- en riktig partydödare. Tänk er en 25-30 dåliga förlorare, som dessutom är fulla, som går in på liv och död. Regler var det inte att tala om uppenbarligen och folk båda puttades och slogs nästan. Hur som helst blev folk, inte minst jag själv, på dåligt humör efter leken. Så ett tips: hoppa för i helvete över den leken när ni har partey.

Men iaf, förutom huvudvärken och den dåliga leken vare trevligt. Kul att träffa några av de gamla vännerna :).

Nu sitter jag och äter lite frulle. Ska nämligen till jobbet. Helst skulle jag låta bli för jag har ont i huvudet som ett helvete. Men mina kollegor kommer tro att jag är bakis så jag vågarinte va hemma. Usch! Får se om detta blir bättre annars blir jag nog inte långvarig. Skulle helst bara ligga i min säng hela dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*