Fredag

Den här förmiddagen har gått rävfort, som alla andra förmiddagar och eftermiddagar och dagar och veckor de senaste månaderna. Har ätit en världsagod wok till lunch (bra köp mami) och suttit och skrattat åt skojiga berättelser vid lunchbordet. Det är fredagsfeeling idag, tro mig.

Solen skiner och det känns bra, för jag fick en liten känsla imorse om att det nalkades lite vår idag, en känsla så stark att jag tog med både kamera och solglasögon. Om det fortfarande är fint när jag slutar idag åker jag nog in till stan en sväng. Fotar lite och köper skinnjackan jag suktat efter (om den finns kvar!!). Det ska bli en chill kväll ikväll. Tänkte faktiskt bara vara hemma och ta det lugnt. Våra nya soffor kommer så jag ska sitta i dem och ha det mys. Ska göra lite nytta också. Typ komplettera med lite uppgifter till Up with people, kolla flyg och boende inför min och Moas frankrikeresa, betala räkningar och hyra och sånt.

Imorgon blir det eventuellt (men förmodligen inte) några timmars jobb på morgonen. Klockan tre ska det bowlas med några andra ungdomsledare i föreningen jag dansar i. Och sedan ska vi äta ute. Och så blir det nog utgång om det bli som planerat. Yeah. Skönt med helg i alla fall. Nu: back to work.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*