Födelsedagar och en tidig springrunda.

En trevlig sak på jobbet är när någon fyller år (vilken händer ganska ofta). Då firas det med tårta. Eller som igår, när Johanna fyllde 23, med kärleksmums. Eller som när Philip fyllde, negerbollar. Den dagen råkade jag ha kameran med mig. Titta titta.

Imorse vaknade jag klockan halv sex. Då klev jag upp och lyssnade på Somebody to love med Queen, bara för att jag var så otroligt sugen på att höra den (haha shit nu kom den låten precis på Spotify! COOLT). Och sen kunde jag inte somna om. Så jag låg och degade i sängen en fyrtiofem minuter kanske, sen gick jag ut. Bra musik o öronen och snabba  skor på fötterna. Sen sprang (och ibland gick) jag runt hela förbaskade Rönninge. Det var underbart och mysigt för det var tyst och inte en jävel ute. De människor jag mötte var en man i pyjamasbyxor som hämtade tidningen och en gumma som vandrade längs vägen. Underbar start på dagen. Sen duschade jag alldeles lagom jättelänge och åt frukost i de nya sofforna. Och nu, om en stund, ska jag och mamma till Skärholmen och handla nödvändigheter. Åh i love it. Puss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*