Fika med Sandra. Och så lite våfflor.

Idag var en pissig dag på jobbet.Jag hade värsta dödsvärken i magen och mådde bara allmänt dåligt på förmiddagen. Eftermiddagen ägnade jag åt att få ingenting alls gjort. Jag vet att det inte stämmer, men det kändes så, och jag tycker inte om den känslan.

Sen blev det bättre. Mötte nämligen upp Sandra och åkte till ett café på söder där vi satte oss och åt middag och pratade. Tiden sa poff och så var det dags att vända hemåt ungefär. Det var både mysigt och trevligt att träffa Sandra, eftersom vi inte umgåtts egentligen alls sedan vi hamnade på samma resa till Puerto Banus för två somrar sedan (en grym resa btw).


Sandra och jag i Puerto Banus sommaren 2008.

När jag kom hem stod Felix i köket och gräddade våfflor, dagen i ära. Så vi hängde i köket en stund hela familjen och åt våfflor som gräddades på löpande band. Och mamma hittade en liten marmeladburk som hon tvingade mig att fotografera för att ”det var en sån liten burk som du bara älskar och tycker om att ta foton på!” Well mamma. Här haru:

Imorgon är det fredag. Hurra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*