En vision som blev sann, och så denna avokado-och-keso-mani.

Igår var jag en stolt dansfröken. Jag hade nämligen en alldeles fin vision i mitt huvud angående en del i min koreografi (till Alicia Keyes Try Sleeping With A Broken Heart). Och jag gick igenom det med tjejerna och de satte det så bra! Det vart helt perfekt, precis som jag tänkte mig. Och det kändes i hela hjärtat och jag blev rörd och stolt och kunde inte ens förklara hur bra det var. Det kändes fint. Det är en bra känsla när man själv skapat något och, efter att ha lärt ut det, får se någon annan utföra det, precis så som man vill. Underbart.

Och så tänkte jag berätta en sak. Vi har avokado-och-keso-mani på mitt jobb. Alla äter avokado och keso. Hela tiden. Med annan mat eller som sig själv. Hela tiden. Alla tjejer alltså – killarna lastar fortfarande upp enorma portioner med ris och kyckling. Men det är ju så gott, så döm oss inte. Det är bara det att jag aldrig upplevt denna mani förut. Avokado är en grönsak jag upptäckt kanske senaste året och aldrig tidigare tyckt om. Men nu är den överallt, på varenda lunch, frukost, eller mellis-tallrik som förekommer på mitt jobb. Det är bra, iofs, för den är ju nyttig också. Inte bara så god som om gud pussade en inuti munnen när man åt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*