Åh-vad-skönt-att-ha-en-anledning-att-sitta-i-soffan-hela-dagen-och-definitivt-inte-klä-på-mig-bakfylla

Jag har ägnat hela denna dag åt min bakfylla. Men inte en såndär usch-jag-vill-inte-leva-och-definitivt-aldrig-mer-dricka-alkohol-bakfylla, utan snarare en åh-vad-skönt-att-ha-en-anledning-att-sitta-i-soffan-hela-dagen-och-definitivt-inte-klä-på-mig-bakfylla. Har bara suttit och myst framför teven (sett på t.ex. Arn och mycket på Animal planet) och så har jag såklart läst min Bamsetidning. Och gulliga mami curlade som attan och kom med lunch och grejer. En annan behövde liksom inte ens lyfta på arslet.

Efter antalet timmar kände jag ändå att jag behövde lite luft. Så jag tog på mig lite fula kläder och gick ut med mamma en sväng. Vi hittade videung och jag blev lycklig. Och en vinterros som gömt under snön.

Nu känner jag en starkt behov av att skapa. Jag vill pyssla och göra något fint. Så det ska jag. Hej.


Här är videungen och en ros som kommit fram under snön. Vackert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*