Våga Vara Egen

Som projektarbete sista året på gymnasiet kan man välja att driva ett eget företag. Detta projekt kallas Ung Företagsamhet och innebär alltså att man startar, driver och slutligen avvecklar ett riktigt företag. Som UF-företag har man möjlighet att delta vid olika mässor. Imorgon är det dags för den regionala Våga vara Egen-mässan i Stockholm. I år ställer ca 400 företag ut och deltar i tävlingar, säljer och promotar sina idéer. Jag har fått äran att sitta med i juryn för tävlingen Bästa Säljare och är hur taggad som helst.

Förra året ställde jag, tillsammans med mitt dåvarande UF-företag, ut på mässan. Såhär snygga var vi när vi byggde monter.

Schysst reklam för mässan gjorde vi också. Kolla bara på Felix gamla golf, den blev en levande reklampelare!

Vi vann massa saker den mässan. Bästa UF-företag, näst bästa hemsida, bästa logotyp och jag vann pris för Stockholms bästa säljare. Vi var väldigt glada. Titta!

Och på kvällen gick vi såklart ut och firade. Vi gick till Pans i gamla stan om jag inte minns fel och det såg ut lite såhär:

Att vi sedan gick och vann Bästa UF-företag i hela Sverige är en helt annan historia, med en resa till Holland som följd. Men nog med skryt och fjanteri. Nu ska jag få lite skönhetssömn och hoppas att jag kommer till jobbet imorgon. SL rekomenderar att man stannar hemma! Helt sjukt! Men inte jag! Jag ska både till jobbet och till Älvsjömässan!

Men nu – GODNATT.

En reaktion på ”Våga Vara Egen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*