Våga vara egen, avgjord

Dagen började med försenade tåg (såklart) men eftersom jag var ute i himla god tid hann jag i relativt god tid innan halv nio som vi skulle mötas. Smög in på mässgolvet och tänkte gå och köpa lite ditt och datt som jag spanat in men ingen hade kommit så jag fick skjuta upp mina små inköp. Istället blev det presentationer inför oss i juryn hela förmiddagen. 40 utvalda skulle bli 5. Och det var tufft. Var hur många duktiga som helst men vi fick tillslut ut fem stycken riktigt vassa säljare. Dessa 5 fick hålla vidare 5-minuters säljmöten med två personer ur juryn som blev deras kunder. Allihopa var grymma men tillslut enades vi om en etta, tvåa och trea.


Här är duperduktiga Vera som vann första pris bästa säljare. På vänster sida, Mario som kom trea och på höger sida Johan som kom på andra plats.

För övrigt vann ett företag som heter Adinbox priset för Stockholms bästa uf-företag, och vi från gamla Justin Timberlake fick lämna över priset till dem. Grymma killar!

Mässan har varit grym, och det har varit jättroligt. Fick mig faktiskt en liten stund på mitt korta lunchpass att gå ut på mässan och handla lite. Jag köpte en mini-plattång (hur smidig som helst, perfekt nu när jag ska ut och resa så småningom!), ett schysst välgörenhetsarmband (mest för att killen som sålde var så grym på att sälja haha. Men det var snyggt också) och en tvättmedelsboll (en boll med någon typ av kulor inuti som ska ersätta tvättmedel). Jag hade tänkt köpa ett par ihoprullbara ballerinaskor också (perfekt att trycka ner i lilla handväskan en kväll med klackar!) men de var slut i min storlek så jag grät litegrann.

Efter hela kalaset åkte jag med Moa, Thessi och Lotten till stan och åt pizza och drack ekologisk öl. Var väldigt länge sen vi sågs allihopa så va skönt o snacka lite old memories and new plans. Får se till att ses snart igen :) Wieaho.

Nu har jag precis druckit upp mitt te och ska faktiskt gå och lägga mig. Jag är sjukt trött och ska upp och jobba imorgon. Godnatt och hejdå.

En reaktion på ”Våga vara egen, avgjord”

  1. Va kul att mässan gick bra! Synd att jag inte kunde åka dit och kolla också, kände att det inte var någon idé att chansa med tågen från Uppsala :P Saknar dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*