SL – Connecting people

Hur många har inte stått på perrongen med en eller ett par ytliga bekanta, eller främlingar, och gemensamt hatat Stockholms lokaltrafik? Stått och hatat lite tillsammans (för det finns ju inget bättre) och blivit lite låtsaskompisar? Så det är vad de gör, SL – Connecting people.

Jag hatar inte SL. Bara ibland. Till exempel idag litegrann. När de i högtalarna säger att det är stopp i trafiken (så folk börjar lomma iväg till bussar eller taxi, ELLER HEM!) och så kommer tåget i alla fall. Det är lite lurigt tycker jag. Eller som igår när jag skulle dansa. Och mitt tåg var 40 min sent så jag tänkte att jag skiter i dansen men så kom ett tåg i alla fall, fast det inte stod på någon monitor alls. Tur att jag råkade kika ut just då så att jag kunde springa och hoppa på det.. Men som sagt. Jag hatar inte. För jag vet hur jävla mycket de försöker. Och jag vet att om SL skulle ha resurser att klara en sånhär ryssvinter så skulle det ju kosta skjortan att åka kommunalt. Och aajuste, de connectar ju people också, och sånt går ju inte att tycka något annat än om. Right?

2 reaktioner på ”SL – Connecting people”

  1. Du tycker inte att det är lite patetiskt att dom skyller förseningar på väderleken när det bara är fem minusgrader och inte har snöat på typ en vecka?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*