Plan a trip to Japan alone, Doesn’t matter if I even go

Haha jag gör verkligen ingen nytta denna söndag. Även om jag har gjort både ditt och datt så hamnar jag alltid här tillslut. Haha. Men jag har iaf vart ute på en lång promenad med mamma, rensat bland smycken, tagit ett bad, läst en fin bok och kommit på att jag vill ha en sån här tröja (fast utan den där texten om marsvin såklart). Jätte jätte mycket vill jag ha en sån, men jag hittar bara killmodeller. Ska nog in till stan efter jobbet imorgon och leta.

Jag och Mos för ungefär ett år sedan. Det var en av våra första äventyrskvällar och livet var härligt och vi dansade hela natten. Ge mig mer sånt.

4 reaktioner på ”Plan a trip to Japan alone, Doesn’t matter if I even go”

  1. Jag har också letat efter en sån tröja:D Och jag vill åka till Japan 8)

  2. Ja visst är de fina?
    Ja dit ska man kanske åka en dag. Många ställen man vill fara till.
    Vem är du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*