Nu ska det fixas.

Välkommen. Jag har köpt ett nytt webbhotell och en domän och nu ska jag försöka förstå mig på wordpress också. Idag är det onsdag och jag har jobbat och dansat och cyklat en mil och läst en bra bok. Och nu: en stor chailatte (som visserligen innehåller chokladte och inte chai) och två ritva. Nu kör vi. Här ska fixas och bli fint.

En reaktion på ”Nu ska det fixas.”

  1. OJ! Här vare nytt domän och allt! :) Hejdå Mysecretninja.com och HEJ till en ny mysig domän – annickalinnea.se. :) wih!

    (Svar på din kommentar)
    Det känns som om vi tänker precis lika faktiskt. Allt du skrev om hur du har sett på ”bloggosfären” – precis så har jag tyckt också. Men sedan kände jag nog att ”Äh, man får göra vad man vill utav det” på något vis. WordPress är den stora fina räddningen, haha. Det är bäst! :) Och åh, det är så kul att du också gett dig in i ”WordPress-matchen” nu! :)

    Vad snabbt du kom igång! Nu ska jag definitivt börja följa dig via Bloglovin’, haha. Välkommen till WordPress Annicka! :D Yeye.

    Ett stort ”lycka till” med fortsättningen på uppbyggandet av sidan. Du fixar det! :) Kram och ha det bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*