Naiv. Super.

Ina undrade var det fotograferade textstycket i headern (här ovanför) kommer ifrån. Det ska jag tala om. Boken heter Naiv. Super. och är skriven av den norska författaren Erlend Loe. Det är en av mina favoritböcker och jag har läst den antalet gånger.

Boken handlar om en ung kille som går in i väggen och inte vill mer. Han köper en bultbräda att banka på och en boll att kasta med. Genom regression lyckas han få lite perspektiv, och hitta tillbaka till livet.

På ett ställe i denna bok skriver jaget i boken till en proffessor som heter Paul Davies. Paul Davies har skrivit en bok som heter About Time som jag själv äger och försöker mig på att läsa ibland. Den handlar om tiden, relativitetsteorin, svarta hål och att tid inte existerar. Den gör en väldigt snurrig, men den är ändå otroligt fascinerande. Hur som helst, jaget i Naiv. Super. skriver alltså till proffessorn som skrivit About Time. Det som skrivs, se nedan, träffar himla rätt på en känsla som jag känner lite då och då. Här är alltså det textstycke som finns med i min headerbild.

http://annickalinnea.files.wordpress.com/2010/02/naivsuper5.jpg?w=500

En reaktion på ”Naiv. Super.”

  1. Grymt! Tack för svaret :D
    Ska kika på den dära boken! Folks favoritböcker är alltid så härliga att ta del av. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*