Mässa + sovdags

Jag är trött och har lite ont i huvudet och har suttit och väntat på tåget i en timme (fast det gjorde inte så mycket). Mässan var hur kul som helst. Nu är mässans 40 bästa säljare utvalda (fast jag tror inte de hann få reda på det!) och imorgon är det först 5 st som ska väljas ut och sen en etta, en två och en trea. Roligt! Träffade en himla massa trevliga människor också. Moa, t.ex, som jobbade i garderoben! Och Lotten! Och massa gamla lärare och sånt kul. Det vart tråkigt nog inte mycket tid för mig att flyta runt och kika på alla smarta idéer, så jag tänkte smyga in lite tidigare imorgon och köpa lite ditt och datt som jag vill ha. Men för att orka imorgon: dags att sova. Och här kommer en bild från norrlandstripen förra helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*