Got no regard for the thing that you don’t understand

Jag trixar och så. Det går framåt. Men mycket är klurigt. Jag är rädd att stoppa mina klåfingriga fingrar i php-en. Känns som jag kommer förstöra. Haha. Men nu ska jag pausa en stund. För jag ska åka iväg. Först till netonnet och lämna in min kamera. Jag är så ledsen så, för objektivet låter som en gräsklippare och jag grät lite när jag märkte det. Tack mamma för garanti. Dessutom undrar jag varför i helskotta jag inte tecknade en försäkring på den. Braino.

Efter inlämning av min allra käraste ägodel ska jag hem till Denise. Vi ska fika och prata och umgås för det var alldeles för länge sen. Hurra vad mysigt.

Ha en fin lördag. Det ska jag. Puss.

En reaktion på ”Got no regard for the thing that you don’t understand”

  1. Jag gillar din headerbild :)
    Den grymma texten du fotograferat som är på bild i headern – var kommer den ifrån?

    Hoppas reparationen av objektivet går fort!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*