En liten besvikelse. Men Stockholm var i alla fall väldigt snyggt.

Avatar i 3D alltså. Inte alls en sån höjdare som jag hade trott. Filmen är underbart fin och man önskar ju faktiskt sig ifrån denhär världen när man ser den, men den var lika bra i gamla klassiska 2D. Jag jämför med Imax-filmerna på Kennedy Space center. Mycket coolare 3D-effekter. Kanske satt vi för långt ifrån duken igår?

Hursomhelst, underbar film, men jag tror jag hade för höga förväntningar på själva 3D-biten så blev lite besviken. I alla fall var det jätteroligt att träffa Fisen. Vi åt på Kungshallarna innan. Jag åt Moonwokker. Spaceigt. Och vi pratade om lite allt möjligt och jag tycker om den där Fis, det ska gudarna veta.

När jag var påväg mot tåget kändes det såhär,så jag skrev ned det på vägen hem:

Du missade en av Stockholms vackraste nätter. Och jag tänker sitta i mitt fönster och titta ut tills jag somnar och ramlar ned på golvet. För Stockholms gator var klädda i en tjock dimma. Som en isolerande massa smekte dimman husfasaderna, lyktstolparna, människorna. Skapade diffusa ringar av ljus kring gatlyktorna och trafikljusen. Jag sprang mot pendeltåget och tackade den syrerika luften för att den fick mig att orka springa snabbare. Snöslask stänkte upp på mina ben och mina stövlar gav ifrån sig dova ljud när fötterna slog mot marken. En bil saktade in och jag sprang snabbare. När bilen sedan passerade ekade en högljud tuta. Du missade en av Stockholms vackraste nätter. Och inatt ska jag aldrig somna.

Men nubär det äntligen av mot en reklamation av min kamera. Och sen ska jag fylla i Up with People-papper och ikväll ska jag träffa Thessi och Moa.

En reaktion på ”En liten besvikelse. Men Stockholm var i alla fall väldigt snyggt.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*