So tell my love I’m leaving, I gotta find something to believe in.

I somras var allt fint. Då blev det afrika i mitt smink och jag såg när solen gick upp från skinnarviksberget och i mitt badrum fanns en fin text som jag tittade på varje dag och tänkte: Ja, ja,precis så!

Jag känner inte så nu. Jag känner inte alls så som jag kände då. Nu är det mesta grått. Inte helt och fullt inuti. Men väldigt mycket utanpå, och delvis inuti. Jag orkar inte halka omkring längre. Jag orkar inte ha fula kläder och, trots det, ständigt frysa. Jag vill ha converse och shorts och skinnjacka och små snygga väskor och jag vill dansa hela nätterna och gå hem när det ljusnar och jag vill inte frysa.  Jag vill se solen gå upp och jag vill höra bra musik. Vill skratta och gå fina promenader när det är tyst i skogen och jag vill inte frysa.

En reaktion på ”So tell my love I’m leaving, I gotta find something to believe in.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*