Borttappat kvitto, gamla minnen och några bilder.

Några saker har hänt. Jag hittar inte kvittot för min kamera. Inget kvitto, ingen reklamation. Ingen reklamation, ingen fungerande kamera. Kunde alltså inte åka till netonnet och lämna in den. Men imorgon blir det till att leta överallt, igen.

Felix skulle köra mig till Denise och det tog säkert en halvtimme att få igång hans bil och Felix var arg och sparkade på den döende golfen. När vi väl kom iväg var jag rädd hela bilfärden för det var snökaos och Felixs bil är nästan lika gammal som jag (och det är rätt mycket i bilår) och vi fick motorstopp flera gånger medan vi körde så det var bara för Felix att starta bilen i farten och jag garvade åt det. När jag kom till Denise satt Jan Johansen i hennes kök och drack kaffe. Denise och jag fikade  i alla fall och pratade några timmar. Det var mysigt och trevligt att få catcha up lite. Prata gamla minnen och så. Sånt som känns rätt bra i hjärtat och magen.

Sedan jag kom hem har jag ätit middag med Felix och Johanna och har laddat ner lite roliga apps till min Iphone.  Jag har kikat igenom bilder på datorn. Fastnade för en söt bild på en av mina småkusiner. Och så hittade jag några andra som fick mig att längta efter ljus och färger. Här kommer de.

3 reaktioner på ”Borttappat kvitto, gamla minnen och några bilder.”

  1. Hej vännen! :) Längtar tills ni kommer upp till uppsala! Mer information om den helgen kommer i veckan, meny osv… tihi pusss saknar dig !

  2. Jag längtar också! Ska bli hur mys som helst :) Jag slutar 17 på fredag så kan nog tidigaste åka från centralen runt halv sex. har ni tänkt er mycket tidigare? :o Pusss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*