Oktomat

Jag ramlade över denna roliga lomography-kamera Oktomat för en 60-lapp på Myrorna i förra veckan. Kameran tar 8 bilder efter varandra. Dessa radas upp snyggt och prydligt på filmen, som om de vore en och samma bild. Jag har under helgen testat järnet. Dock inte givit kameran så mycket kärlek den förtjänat förmodligen, eftersom halva rullen blev absolut ingenting. Kände att det var något som kärvade med uppdragningsmekaniken och måste kika på det. Men kolla här ändå (ursäkta dammet):Kommentar (1)

 • Mami| 2 december, 2016

  Vilken häftig kamera och vilka häftiga bildserier det kan bli. Hade sett några men du hade ju tagit flera!
  Kram

  PS. Läste också Yogamattan. Vilken text! Utlämnande och på samma gång så härligt flöde. Du har verklig skrivartalang!

 • Svara

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


  *