Chokladbollar

En tisdag efter jobbet åkte jag till hans nya lägenhet. Flyttlasset skulle inte gå förrän på fredag men han hade börjat flytta själv. Den nya lägenheten låg ju på samma gata och det gick ju faktiskt inte att vara i den gamla. Fukten hade krupit långt upp i väggarna, golven var bubbliga och det luktade blöt hund. Så jag hjälpte till att bära ett par saker och så bakade jag chokladbollar i det nya köket. Röran som uppstår på en plats där ingen varit på länge och där saker slumpmässigt placeras på otippade ställen eftersom de ännu inte fått bestämda platser var påtaglig. I den avfrostade och tomma frysen stod i alla fall ett fat med chokladbollar och skapade en känsla av hemtrevnad. Och så konstaterade vi att kökstapeten var väldigt fin för att vara ful.

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*